cartell2014[1]La campanya busca dinamitzar l’activitat econòmica i d’oci del municipi a través de l’oferta cultural

 L’Ajuntament de Betxí, en col·laboració amb l’Associació del Comerç Local de Betxí i el col·lectiu de bars i restaurants de la localitat, ha posat en marxa un anys més la iniciativa “Postres de Músic”, que enguany és ja la tercera edició, amb l’objectiu d’incentivar el comerç i el consum local mitjançant la música i la cultura: trimestralment es farà un concert al Teatre Municipal, i aquelles persones que presenten un tiquet o justificat de pagament, per cada de 15 € de consumició realitzats en aquells bars i restaurants de la localitat el dia del concert, disposarà d’una entrada gratuïta que podrà canviar en la taquilla del teatre. Per la seua part, des de l’Associació del Comerç Local de Betxí es repartiran entrades mitjançant els establiments associats.

Esta iniciativa ha sigut molt ben rebuda per hostalers i comerciants de Betxí, i això es pot comprovar en el nombre d’establiments que han entrat a formar part del projecte. Aquelles persones interessades en assistir als concerts també podran adquirir una entrada en la taquilla.

 

La primera actuació tindrà lloc aquest mateix dissabte; a les 23:00h. Es durà a terme un concert tribut al cantant Antonio Flores, a càrrec d’El Indio. Es tracta d’un homenatge al desaparegut cantant per a que la gent recorde les seues cançons, algunes de les quals formen part de la memòria col·lectiva musical. La caracterització està tan aconseguida que de vegades pareix que es tracte d’ell mateix.