-L’Ajuntament de Betxí aconsegueix una subvenció un 50% major que l’any anterior

-Els treballadors desenvoluparan tasques de desbrossat i adequació de camins rurals

L’Ajuntament de Betxí incorporarà, a meitat d’agost, 12 treballadors dins de la subvenció de l’INEM, que ha atorgat al poble de la Plana Baixa un total de 24.000€, vora un 50% més que l’any anterior. A partir de la selecció del personal que en estos moments està fent-se per part dels funcionaris i dels sindicats, els seleccionats desenvoluparan tasques agràries, fonamentalment basades en el desbrossat i adequació de camins rurals.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha destacat que “esta subvenció que arriba tots els anys al poble és molt important per a nosaltres, ja que per una banda permet donar feina a nombroses famílies i, per l’altra, ajuda a mantindré en bon estat de conservació les vies de comunicació rurals”. A més, segons el primer edil, “enguany estem especialment satisfets amb la subvenció, ja que hi ha hagut un augment important respecte de l’any anterior, de manera que podrem arribar a donar feina a més persones”.

Les característiques del món laboral en Betxí són molt específiques, ja que mentre que durant els mesos d’hivern hi ha molt poca desocupació gràcies al sector de la taronja, durant els mesos d’estiu l’atur augmenta sensiblement. D’esta forma, esta subvenció de l’INEM contribuirà a pal·liar en part les necessitats d’ocupació que necessita Betxí durant els mesos de juliol i agost.