Tena lamenta que “Borriol siga dels pocs municipis de l’entorn sense Casa de Cultura per la incapacitat del PP”

El portaveu de Compromís recorda que l’alcalde, Anaven Pauner, no recolze en la Diputació les esmenes de Compromís, que reclamaven diners per a la Casa de Cultura, insonoritzar la A-7 pel pas de camions i posar llum al passeig fins a Sant Vicent

 El portaveu de Compromís a Borriol, Silverio Tena, ha manifestat que “a pesar de la dimissió de l’exalcalde, Adelino Santa Maria, com a alcalde i diputat provincial, Borriol continua sent la gran oblidada de la Diputació provincial”. Així s’ha manifestat després que el PP de la corporació provincial, i amb els vots de l’actual alcalde Anaven Pauner, no incloguera en els pressupostos per al 2015 cap de les propostes plantejades per Compromís.

“A través del diputat de Compromís, Enric Nomdedéu, varem portar al ple de pressupostos de la Diputació nombroses propostes per al nostre municipi, com la reclamació d’una partida econòmica per culminar la Casa de Cultura del municipi. No obstant això, el PP ha imposat la seua majoria absoluta i, directament, ni tan sols ha negociat incloure cap d’estes propostes”, lamenta Tena. “Pauner s’ha convertit així en corresponsable de la falta d’inversions serioses de la Diputació en el municipi de Borriol”, diu Tena.

En este sentit, el portaveu de Compromís ha recordat que “Pauner també és còmplice que la Diputació no invertisca a instal·lar panells antisoroll en la a-7 a l’altura del municipi, una reclamació de nombrosos veïns que han vist disminuir la seua qualitat de vida a causa del soroll de trànsit generat pel desviació de camions de la N-340 a la A-7”. A més, Tena també ha lamentat que la Diputació tampoc contemplara la proposta de Compromís d’impulsar un pla d’enllumenat per al camí entre el municipi i l’ermita de Sant Vicent. Segons Tena, “este és un passeig molt freqüentat pels borriolenses i la falta d’il·luminació suposa un perill per als usuaris, més encara ara a l’hivern, quan el dia s’acurta”. Per això, ha indicat que “els pressupostos de la Diputació per al 2015 han donat l’esquena als veïns de Borriol amb la connivència de l’alcalde del PP”.