Divendres, la gent de Compromís per Vila-real van visitar la Transferència Científica i Tecnològica de la Comunitat Valenciana, Destaca 2014, Destaca 2014, que organitzada per la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real, juntament amb l’UJI i l’Ajuntament de Vila-real es presenta a la ciutadania com un espai d’unió, treball i transferència de coneixements, que de ben segur serà una bona eina per activar el teixit industrial i projectar-lo cap a altres sectors.

Des de Compromís per Vila-real volem felicitar als organitzadors, col·laboradors i participants que han apostat perquè aquest esdeveniment se celebre a la nostra ciutat. Hem aprofitat la visita per ficar de manifest que compten tot el nostre suport.

Per Compromís la innovació ha de ser un dels revulsius per produir el canvi de model productiu que necessita la nostra economia per començar a créixer i poder començar a generar llocs de treball. De ben segur que aquesta primera edició de la fira Destaca és el punt de partida per començar a recollir èxits en innovació, formació i ocupació.