Reclamem una solució integral per a la carretera Cabanes-Orpesa

Els diputats Xavier Trenco i Pau Ferrando es reuneixen amb l’alcaldessa de Cabanes per conèixer de primera mà els problemes del vial i proposar solucions

Els diputats provincials de Compromís, Xavier Trenco i Pau Ferrando, han conegut de primera mà els problemes de la carretera CV-148 que uneix Cabanes amb Orpesa a través de Miravet. En la seva visita al vial han estat acompanyats per l’alcaldessa de Cabanes, Soledad Segarra, i el regidor i senador de Compromís, Carles Mulet.

Tots ells han mostrat la seua preocupació per l’estat d’una carretera que suporta gran quantitat de trànsit, especialment a l’estiu, però no només en aquest període. “És evident que cal emprendre una actuació integral de la via ja que el reparxeo dura molt poc temps i de seguida cal tornar a cobrir els sots”, ha manifestat Xavier Trenco, el portaveu de Compromís a la Diputació. Trenco ha destacat que les administracions han de col·laborar per aconseguir el condicionament i la millora integral de la carretera.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha recordat que, després d’anys amb el Partit Popular a l’alcaldia, una de les primeres mesures que va prendre el govern progressista de Cabanes va ser demanar a la Diputació que escometés els treballs de pavimentació de la via. “La resposta va ser immediata però no podem estar amb pegats per sempre. El mal estat de la carretera requereix una actuació integral ja que el que es posa en perill si no fem res són vides humanes”, ha insistit Segarra, que ha demanat una reunió amb el president de la Diputació, Javier Moliner, per abordar aquesta qüestió.

Per la seua banda, el diputat Pau Ferrando, ha assenyalat que la prioritat “ha de ser donar solució a l’estat d’abandó de la carretera Cabanes-Orpesa en aquests sis quilòmetres. Apostem per la preservació del medi ambient, ja que el vial està enmig d’un parc natural. Però fer una carretera més segura per als conductors redunda en benefici de tots i és una solució mediambientalment sostenible”. De la mateixa opinió és el senador Carles Mulet, que s’ha mostrat partidari de millorar i conservar la carretera.

————–

COMPROMÍS RECLAMA UNA SOLUCIÓN INTEGRAL PARA LA CARRETERA CABANES-ORPESA

Los diputados Xavier Trenco y Pau Ferrando se reúnen con la alcaldesa de Cabanes para conocer de primera mano los problemas del vial y proponer soluciones

Los diputados provinciales de Compromís, Xavier Trenco y Pau Ferrando, han conocido de primera mano los problemas de la carretera CV-148 que une Cabanes con Orpesa a través de Miravet. En su visita al vial estuvieron acompañados por la alcaldesa de Cabanes, Soledad Segarra, y el concejal y senador de Compromís, Carles Mulet.

Todos ellos mostraron su preocupación por el estado de una carretera que soporta gran cantidad de tráfico, especialmente en verano, pero no solo en ese periodo. “Es evidente que hay que acometer una actuación integral de la vía puesto que el reparcheo dura muy poco tiempo y en seguida hay que volver a cubrir los baches”, ha manifestado Xavier Trenco, el portavoz de Compromís en la Diputación. Trenco ha destacado que las administraciones tienen que colaborar para conseguir el acondicionamiento y la mejora integral de la carretera.

En este sentido, la alcaldesa ha recordado que, después de años con el Partido Popular en la alcaldía, una de las primeras medidas que tomó el gobierno progresista de Cabanes fue pedir a la Diputación que acometiera los trabajos de pavimentación de la vía. “La respuesta fue inmediata pero no podemos estar con parches para siempre. El mal estado de la carretera requiere una actuación integral ya que lo que se pone en peligro si no hacemos nada son vidas humanas”, ha insistido Segarra, que ha pedido una reunión con el presidente de la Diputación, Javier Moliner, para abordar esta cuestión.

Por su parte, el diputado Pau Ferrando, señaló que la prioridad “debe ser dar solución al estado de abandono de la carretera Cabanes-Orpesa en estos seis kilómetros. Apostamos por la preservación del medio ambiente, ya que el vial está en medio de un parque natural. Pero hacer una carretera más segura para los conductores redunda en beneficio de todos y es una solución mediambientalmente sostenible”. De la misma opinión es el senador Carles Mulet, que se mostró partidario de mejorar y conservar la carretera.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *