torreblancarampa

El portaveu de BLOC-Compromís a Torreblanca, Carlos García, apel·la als ciutadans a donar suport a la iniciativa perquè l’Ajuntament se sensibilitze amb les persones amb mobilitat reduïda

“El suport de Cocemfe a la reivindicació de la rampa impulsada per Compromís constata que és una iniciativa necessària”

Durant la recollida de firmes es posarà una cadira de rodes a disposició dels veïns perquè constaten la necessitat adaptar la plaça a les necessitats les persones amb mobilitat reduïda

El col·lectiu de BLOC-Compromís de Torreblanca iniciarà demà, amb la col·laboració de la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica en el Maestrat (Cocemfe) una campanya de recollida de signatures per reclamar a l’Ajuntament l’execució d’una rampa que permeta adaptar la plaça major del municipi a les persones amb problemes de mobilitat. La campanya sorgix després dels reiterats intents de BLOC-Compromís de sensibilitzar al consistori perquè execute la rampa, ja que fins al moment el PP s’ha negat reiteradament a protegir esta proposta. De fet, l’alcalde del PP, Juan Manuel Peraire, “a més de negar-se reiteradament a escoltar les propostes de Compromís i dels col·lectius com Cocemfe”, segons el portaveu de BLOC-Compromís en el consistori, Carlos García,  ha arribat a portar als tribunals al responsable local de BLOC-Compromís per recriminar-i la seua “total falta de sensibilitat”.

Davant de la total “desídia” mostrada per l’equip de Govern, des de BLOC-Compromís i des de Cocemfe s’iniciarà esta campanya perquè l’Ajuntament recapacite i es replantege la seua negativa. L’acte contarà amb la presència del diputat autonòmic de Compromís per Castelló, Josep Maria Pañella, qui ha dit que “a Compromís fem política per les persones, per això exigim a les administracions que atenguen els ciutadans”.

CADIRA DE RODES PER DEMOSTRAR LA FALTA D’ACCÉS

De fet, durant el matí de matí, a més d’una taula informativa per a conscienciar la població i per a arreplegar firmes, es podrà a disposició dels veïns una cadira de rodes perquè “comproven en primera persona la total impossibilitat d’accedir a la plaça o a l’església que patixen les persones amb problemes de mobilitat del municipi”. El portaveu de BLOC-Compromís a Torreblanca, Carlos García, diu que “davant de la total falta d’actuació de l’Ajuntament, ha de ser la societat civil qui trasllade les seues exigències i es faça sentir. Per això, des de BLOC-Compromís instem els veïns a acostar-se a la plaça i protegir una proposta que és necessària”. García afig que, “a pesar de les pressions del PP, a les seues amenaces judicials i la seua falta de sensibilitat democràtica, des de BLOC-Compromís estarem al costat dels col·lectius més vulnerables per a evitar que hi haja ciutadans de primera i de segona”.