L’Ajuntament de Betxí ha adquirit un elevador per a persones amb mobilitat reduïda per a la piscina municipal de manera que, a partir de la present temporada, les instal·lacions seran completament accessibles per a tots els usuaris. La cadira, que ha costat un total de 3.800€, és un mecanisme àmpliament demandat des de fa molt de temps per diverses persones i suposa l’adequació definitiva de les instal·lacions a la normativa vigent. Segons el regidor d’esports, Salva Rius, “hem estat treballant durant molt de temps per tal d’adquirir l’elevador que més s’acoblara a les nostres necessitats i, després de visitar diversos municipis de la comarca, hem optat per este model que permet desmuntar-lo quan s’acabe la temporada”.

De forma paral·lela, les inversions en la millora de les instal·lacions de la piscina municipal han continuat enguany, amb el canvi de diverses dutxes i la revisió a fons de la depuradora, que ha suposat la reparació d’algunes fuites existents.

Les piscines municipals de Betxí es van obrir el passat 18 de juny i estaran operatives fins a principis de setembre. A partir de la pròxima setmana, s’han preparat tot un seguit de cursos de natació i d’activitats aquàtiques dins de la programació d’estiu.

———————–

EL AYUNTAMIENTO DE BETXÍ INSTALA EN LA PISCINA UN ELEVADOR PARA PERSONAS CON MOVILIDAD REDUCIDA

-El cambio de duchas y el saneamiento de la depuradora se suman también a la mejora de las instalaciones para esta temporada

El Ayuntamiento de Betxí ha adquirido un elevador para personas con movilidad reducida destinado a la piscina municipal de manera que, a partir de la presente temporada, las instalaciones serán completamente accesibles para todos los usuarios.

La silla, que ha costado un total de 3.800 €, es un mecanismo ampliamente demandado desde hace mucho tiempo por varias personas y supone la adecuación definitiva de las instalaciones a la normativa vigente.

Según el concejal de deportes, Salva Ríos, “hemos estado trabajando durante mucho tiempo para adquirir el elevador que más se acoplará a nuestras necesidades y, después de visitar varios municipios de la comarca, hemos optado por este modelo que permite desmontarlo cuando se acabe la temporada”.

De forma paralela, las inversiones en la mejora de las instalaciones de la piscina municipal han continuado este año, con el cambio de varias duchas y la revisión a fondo de la depuradora, que ha supuesto la reparación de algunas fugas existentes.

Las piscinas municipales de Betxí se abrieron el pasado 18 de junio y estarán operativas hasta principios de septiembre. A partir de la próxima semana se impartirán una serie de cursos de natación y actividades acuáticas dentro de la programación de verano.