García: “A l’octubre varem aconseguir crear un centre BTT l’ Alcalatén-Benyagolosa per a potenciar el turisme, ara volem remodelar el disseny de la ciutat per a fer-la més sostenible

Bloc Compromís presenta dos alternatives de disseny de xarxa de carril bici i proposa que l’Ajuntament les analitze i plantege nous recorreguts per fer-la realitat.

Compromís per l’Alcora pretén convertir al municipi en un referent en sostenibilitat i en el disseny d’alternatives als vehicles de motor. Per això, després d’aconseguir situar a l’Alcora en el mapa de la xarxa de BTT del País Valencià i a través de la creació del centre BTTT l’Alcalatén-Penyagolosa –Amb l’objectiu de potenciar el turisme-, ara el portaveu de BLOC-Compromís presenta una ambiciosa proposta que revolucionarà la mobilitat en la ciutat. Per a això, el portaveu de BLOC-Compromís en l’Ajuntament ha presentat dos propostes tècniques de disseny de carril bici per al municipi que, a més de vertebrar la totalitat de la localitat, “no requeririen ni de construcció ni de pavimentació, sinó que només necessitaria adequar les infraestructures existents, senyalitzar-les, pintar-les i il·luminar-les degudament”.

En concret, la proposta de BLOC Compromís, a més d’avançar el treball tècnic per a proposar dos traçats alternatius, planteja que l’Ajuntament pose en marxa els “mecanismes necessaris per a fer viable el mapa del carril bici,” però obri el disseny a les propostes que llancen la resta de grups polítics. “Llancem una proposta seriosa i treballada, però volem fer partícip a la resta de grups perquè s’incorporen idees, propostes ii millores amb l’objectiu d’aconseguir el major consens possible”.