Set empreses de la localitat contractaran per un mínim de tres mesos a estos treballadors

El consistori va aconseguir ampliar un 55% el nombre de beneficiaris

Un total de 14 veïns de la localitat de Betxí aconseguiran una ocupació gràcies a la subvenció que este consistori de la Plana Baixa ha aconseguit per a afavorir la contractació de parats del municipi.

Set empreses de la localitat, que rebran una subvenció de 1.125 euros per treballador, han complit tots els requisits necessaris per a participar en el projecte, com subscriure un contracte de més de tres mesos amb veïns empadronats en la localitat que portaren més de sis mesos en situació de desocupació.

Així, estes empreses contractaran de mitjana a dos veïns que estaven en situació de desocupació D’esta manera, gràcies a esta línia d’ajudes que compta amb la col·laboració de la Generalitat i la Diputació, “s’aconseguixen tres objectius importants: la generació d’ocupació en la localitat; que aquestes persones es formen durant el període del contracte i incrementen així les seues possibilitats de continuar treballant en el municipi i, per últim , evitar que alguns veïns se’n vagen fora del poble, o de la província,  per a buscar una ocupació”, destaca l’alcalde, Alfred Remolar.

Cal subratllar que el treball de l’equip de Govern de Betxí ha permés ampliar un 55% el nombre de persones que han pogut beneficiar-se d’esta iniciativa, ja que “en principi només es contemplaven fons per a la contractació de nou persones. Per això, vam sol·licitar un increment i, finalment, seran 14 les persones que es beneficien”, destaca  Remolar.