El portaveu de BLOC-Compromís, Carlos García, afirma que li impedixen exercir el seu dret a rèplica enfront d’acusacions del PP sobre la seua vida professional

 García advertix que podria ser il·legal pagar amb diners públics el procés judicial iniciat per l’alcalde contra la seua persona

El portaveu de BLOC-Compromís a Torreblanca, Carlos García, ha acusat hui l’alcalde i l’equip de Govern del PP d’“utilitzar amb fins polítics la televisió de la localitat i de censurar la participació de l’oposició”. García fa estes manifestacions després que, amb motiu del debat generat per la seua proposta per a crear una rampa d’accés a la plaça de l’església, alguns regidors del PP “hagen utilitzat este fòrum, la televisió de la localitat, per a proferir acusacions falses sobre la meua vida professional i anterior a la meua participació en l’acció política”. Davant de les “mentides” abocades per alguns edils populars, García va instar a exercir el seu dret a rèplica en el mateix fòrum televisiu, però “el PP ha vetat que puga respondre a les acusacions”, explica García.

D’altra banda, respecte a la causa iniciada per l’alcalde respecte al debat de la rampa, García ha recordat que “precisament esta setmana s’ha imputat als edils del PP de Santiago per acordar pagar amb diners públics la defensa d’un dels edils”. A este respecte, García aconsella els representants del PP en el municipi a què “complisquen amb el compromís de l’alcalde i no paguen amb diners del municipi la causa iniciada per l’alcalde contra la meua persona”.

Segons el portaveu de BLOC-Compromís a Torreblanca, “tant la denúncia de l’alcalde davant de les propostes polítiques de BLOC-Compromís com el fet d’impedir la meua participació en la televisió local evidencien l’autoritarisme, la falta de sensibilitat política i la total incapacitat de l’equip de govern del PP d’encaixar les crítiques polítiques”. García advertix que, a pesar dels intents del PP de silenciar a l’oposició, BLOC Compromís continuarà plantejant alternatives i propostes i denunciant la total falta de capacitat de gestió del PP. En este sentit, García ha aprofitat el comunicat per a denunciar que el PP local va perdre l’oportunitat de sol·licitar una subvenció per a la biblioteca de la localitat. “És injustificable que deixe passar l’arribada de fons per al municipi, mentres imposen retallades”.