La Generalitat invertirà 275.000 euros en el Palau de Betxí

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha fet pública la licitació de la III Fase de Recuperació del Palau-Castell de Betxí que integrarà la restauració de la façana principal de l’edifici i de la planta baixa del s.XIX. D’esta forma s’inicia el procés burocràtic per formalitzar un nou contracte que continue amb el pla de recuperació d’este singular monument renaixentista.

El document oficial estableix el pròxim 26 de febrer com la data escollida per fer oficial la resolució del contracte i, per tant, s’espera que les obres puguen començar-se al llarg del mes de març. El projecte inclou la restauració de la major part de la façana principal, del s.XIX, així com també l’acabament de la planta baixa de la casa de Pasqual Meneu, que alberga uns murals de temàtica religiosa i mitològica que ja han sigut restaurats en l’anterior fase.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha mostrat la seua alegria per l’esperada notícia “ja que des de fa molts mesos ja vam arribar a un acord amb la Generalitat per fer efectiva esta ajuda”. Remolar ha volgut agrair expressament el treball i el compromís mostrat pel conseller Vicent Marzà i el seu secretari autonòmic Albert Girona que “des del primer moment van ser sensibles amb el projecte i es van comprometre a ajudar-nos en la recuperació de l’edifici”.

Cal recordar que en estos moments està a punt de començar també la Fase V que inclourà la rehabilitació de la primera planta de l’edifici modernista i que en el futur albergarà les dependències municipals. De forma paral·lela, s’està a l’espera de la resolució de la definitiva de la subvenció del Ministeri de Foment de l’1’5% cultural i dels fons Feder.

—————————————————————————-

BETXÍ: LA GENERALITAT INVERTIRÁ 275.000€ PARA RESTAURAR LA FACHADA Y LA PLANTA BAJA DEL PALACIO

-Hoy se ha publicado en DOGCV la licitación del proyecto que previsiblemente comenzará el próximo abril

El Diario Oficial de la Generalitat Valenciana ha hecho pública la licitación de la III Fase de Recuperación del Palacio-Castillo de Betxí que englobará la restauración de la fachada principal del edificio y de la planta baja del s.XIX. De esta forma se inicia el proceso burocrático para formalizar un nuevo contrato que continúe con el plan de recuperación de este singular monumento renacentista.

El documento oficial establece el próximo 26 de febrero como la fecha elegida para hacer oficial la resolución del contrato y, por tanto, se espera que las obras puedan comenzar a lo largo del mes de abril. El proyecto incluye la restauración de la mayor parte de la fachada principal, del siglo XIX, así como la finalización de la planta baja de la casa de Pascual Meneu, que alberga unos murales de temática religiosa y mitológica que ya han sido restaurados en la anterior fase.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha mostrado su alegría por la esperada noticia “ya que desde hace muchos meses ya llegamos a un acuerdo con la Generalitat para hacer efectiva esta ayuda”. Remolar ha querido agradecer expresamente el trabajo y el compromiso mostrado por el conseller Vicent Marzá y su secretario autonómico Albert Girona que “desde el primer momento fueron sensibles con el proyecto y se comprometieron a ayudarnos en la recuperación del edificio”.

Hay que recordar que en estos momentos está a punto de comenzar también la Fase V que incluirá la rehabilitación de la primera planta del edificio modernista y que en el futuro albergará las dependencias municipales. De forma paralela, se está a la espera de la resolución de la definitiva de la subvención del Ministerio de Fomento del 1’5% cultural y de los fondos Feder.

Arxivat en: Pobles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *