foto_silverio_tena Tena: “Després de reduir serveis municipals com la recollida de fems fa poques setmanes, ara PP i Veïns han augmentat els impostos perquè han deixat l’Ajuntament amb una taxa d’endeutament de més del 100%”

El portaveu de BLOC-Compromís diu que “els ciutadans de Borriol ja dupliquen la taxa d’endeutament de la mitjana provincial i ara pagaran més impostos”

 El portaveu de BLOC-Compromís a Borriol, Silverio Tena, ha lamentat que PP i Veïns hagen imposat en el ple celebrat anit una pujada de taxes i impostos municipals per a tots els veïns i veïnes de la localitat. El portaveu del principal grup de l’oposició en el municipi diu que “esta pujada impositiva és conseqüència de la nefasta gestió econòmica de PP i Veïns de Borriol, que han deixat al consistori amb una taxa d’endeutament de més del 100%, de vora 5 milions d’euros”. El representant de BLOC-Compromís lamenta que, enfront de municipis veïns on s’estan anunciant mesures de contenció d’impostos per a dinamitzar l’economia, “PP i Veïns fan pagar als ciutadans les conseqüències de la seua incapacitat gestora i política”.

Tena recorda que fa poques setmanes PP i Veïns van imposar una reducció de servicis municipals, que es va plasmar en una disminució del 30% en els dies de recollida de fem. “Ara, després de retallar serveis, es posen a incrementar impostos”, lamenta Tena.

El portaveu de Compromís recorda que PP i Veïns han aconseguit situar el nivell d’endeutament per capita dels veïns de la localitat en xifres rècord. De fet, els veïns de Borriol suporten un nivell d’endeutament per capita de 877 euros, la qual cosa representa pràcticament el doble de l’endeutament mitjà dels municipis de la província, de 487 euros. Així es desprén de les dades del Ministeri d’Economia del 31 de desembre del 2012, segons ha denunciat el portaveu de BLOC-Compromís a Borriol, Silverio Tena. El responsable del principal partit de l’oposició a Borriol ha dit respecte d’això que “la nefasta gestió de PP i Veïns està portant al municipi a la vora del precipici econòmic i la seua falta de responsabilitat ja l’estan pagant els veïns a través de més impostos i de minva en serveis públics”.