1 - Víctor Garcia i Tomàs - AREA D'ORDENACIÓ DEL TERRITORI I OCUPACIÓ

Garcia destaca que “volem aconseguir que els comptes de 2014 facen un gir cap al social i donen la mà als més necessitats”

El portaveu de BLOC-Compromís a l’Alcora, Víctor García, ha afirmat que des de BLOC-Compromís “treballarem per a aconseguir que els pressupostos de 2014 facen un gir radical cap al social per a ajudar les persones més desfavorides del municipi”. En este sentit, el responsable de BLOC-Compromís en la localitat ha anunciat que entre el conjunt d’esmenes presentades per la formació, que ascendixen a un import de 518.000 euros,  figura la inversió de 250.000 euros reforçar el pla d’ocupació local de caràcter social. “Esta és la principal partida de les nostres esmenes perquè la creació d’ocupació ha de ser la prioritat en el consistori”, diu García.

Així mateix, l’altra gran partida que figura en les esmenes de BLOC-Compromís pretén reservar 100.000 euros per a la distribució d’ajudes públiques municipals per als gastos de vivenda habitual de persones i famílies amb problemes econòmics. “L’any passat ja varem aconseguir incloure una partida per a estes ajudes a la vivenda, però el PP va incomplir els seus compromisos. Per això, enguany tornem a presentar esta iniciativa amb l’advertència que no permetrem que el PP prenga el pèl als veïns més necessitats del municipi”.

Les propostes de BLOC-Compromís inclouen també la creació d’un pla d’accessibilitat en la localitat, un pla d’ajudes al transport, l’augment de fons per a les associacions de la localitat, que realitzen una ingent labor davant del desmantellament de l’Estat del Benestar impulsat per l’Executiu de Rajoy…