L’obra, que durarà quatre mesos, tindrà un pressupost total de 115.000€

 La restauració del pati renaixentista permetrà obrir-lo als veïns de la localitat i ser utilitzat per a actes públics

L’ajuntament de Betxí ha iniciat ja les obres de restauració del Palau en la seua primera fase, que comptarà amb un pressupost de 115.000€ i amb una duració de 4 mesos i es portarà a terme a càrrec d’una empresa local amb acreditada experiència.

D’esta forma s’entra en la recta final d’acabament de remodelació del pati renaixentista del s.XVI, que es va iniciar el passat estiu amb un projecte preliminar d’eliminació d’elements impropis a través d’una subvenció atorgada per la Generalitat Valenciana.

 L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha ressaltat que “este és un projecte del poble i per al poble de manera que tots junts estem aconseguint que esta obra emblemàtica de Betxí comence a caminar definitivament”.

 Segons fonts municipals, la previsió és que abans de l’estiu les obres estiguen acabades i que el pati comence a ser utilitzat per a diversos actes públics, com ara conferències, concerts o fins i tot bodes civils.  A més, cal ressaltar que per al pressupost de 2014 la Diputació de Castelló va aprovar la firma d’un conveni singular amb esta localitat de la Plana Baixa per aportar 40.000€ a esta primera fase.