La proposta de BLOC-Compromís busca facilitar la participació dels veïns de la platja en les principals activitats festives i, al mateix temps, millorar la seguretat

 

“Els veïns de la platja d’Almassora han de tindre els mateix drets i servicis que la resta dels veïns del municipi”. Així s’ha manifestat el portaveu de BLOC-Compromís en el municipi, Xavier Trenco, després que el seu grup haja formulat una proposta perquè “s’habiliten connexions especials d’autobús entre el districte marítim i el nucli urbà durant els festejos de Santa Quitèria de manera que puguen comptar amb un servei públic especial per a participar en els principals actes festius de la localitat i també disposar de connexions nocturnes”.

La proposta, formalitzada en el ple del dilluns per la responsable del Districte Marítim de BLOC-Compromís, Amaya Gómez, “pretén que els residents en la platja puguen fer ús d’un servei de transport públic que els permeta disfrutar de les festes, dels principals actes i també amb un horari que s’adapte a les especials necessitats festives”. Gómez recalca que “davant de les evidents deficiències en matèria de seguretat viària de les connexions entre el nucli urbà i la platja, especialment a causa de la dilació d’obres com les del camí la Mar encara pendent, un servici d’autobús suposaria una millora de la seguretat”. Per este motiu, BLOC-Compromís insta a l’equip de Govern del PP a ser sensible a esta petició. “L’any passat, BLOC-Compromís ja va plantejar esta proposta, i des de l’equip de Govern van contestar per escrit que la seguretat estava garantida perquè hi hauria controls de la Guàrdia Civil. Des de BLOC-Compromís considerem que cal oferir alternatives i servicis als veïns de la platja, i no que s’arrisquen que els posen multes”, explica Trenco.