García recorda que, tot i reservar 60.000 euros per a 2014 per habilitar les instal·lacions, “el PP no va fer res i ara no pot estar operatiu”

Compromís lamenta que “els  majors del municipi paguin les conseqüències de la improvisació del PP i de la seva alcaldessa”.

 

El portaveu de Compromís a l’Alcora, Víctor Garcia, ha atribuït a l’equip de Govern del PP i al seu alcaldessa, Mercedes Mallol, tota la responsabilitat que no es puga obrir el centre de dia al gener. García ha fet aquestes declaracions després que el Consell, a través de la Conselleria de Benestar Social, haja concedit al municipi l’autorització per al centre de dia. En aquest sentit ha manifestat García que, “per desgràcia, tot i comptar amb l’autorització, la vintena de veïns i veïnes de l’Alcora que es podrien beneficiar d’aquesta oportunitat, hauran d’esperar molts mesos perquè les instal·lacions de l’Alcora no estan habilitades a causa de la falta d’interès de l’equip de Govern “.

García recorda que l’Ajuntament de l’Alcora va aprovar l’any passat, amb el consens de tots els grups i després de reiterades exigències per part de Compromís, contemplar una inversió de 60.000 euros per a la millora de les instal·lacions del centre de dia. “Malgrat aquest acord ia aquest compromís de tots els grups aconseguit l’any passat, han passat 12 mesos i no es van iniciar les obres“, manifesta García. “Per això, malgrat l’autorització, haurem d’esperar perquè a l’Alcora es presti aquest servei”.

El portaveu de Compromís ha manifestat que, “ara hem vist a la premsa que l’alcaldessa, Mercedes Mallol s’atribueix el mèrit d’aconseguir l’autorització. Des de Compromís pensem que també ha d’assumir la responsabilitat per la falta de previsió, la improvisació i els perjudicis que això implicarà per a gent gran del nostre municipi “