Nomdedéu insta Moliner i al conseller a “convocar la comissió de seguiment, que va ser ajornada fa setmanes encara no sabem res”
El portaveu de Compromís a la Diputació i membre del Consell de Govern de l’Hospital Provincial. Enric Nomdedéu, ha denunciat que “hui s’ha produït una nova avaria en el accelerador lineal número 2 de pacients oncològics de l’Hospital Provincial”. Segons ha pogut saber Nomdedéu, l’avaria s’ha produït al voltant de les 12.30 i, tot i que s’ha traslladat un tècnic, “s’han descitat els pacients a partir d’aquesta hora”.
Nomdedéu recorda que fa poques setmanes, tant l’acalde de Castelló, Alfonso Bataller, com el president de la Diputació, Javier Moliner, com fins i tot el conseller de Sanitat, van treure pit amb l’anunci d ‘“una solució” i “malgrat contradiccions i batalles sobre el mèrit” van assegurar que substituiria un dels acceleradors del Provincial per un de nou. El portaveu de Compromís, Enric Nomdedéu, ha recordat que, malgrat aquest anunci, “aquí no s’ha solucionat res i, de fet, encara queda pendent la reunió que es va ajornar i que va generar una polèmica entre la Diputació i la Conselleria sobre els motius de la desconvocatòria“. Segons Nomdedéu, “mentre el president provincial, Javier Moliner, com l’alcalde de Castelló, Alfonso Bataller i la Conselleria es preocupen més d’atribuir els mèrits que de solucionar el problema, els castellonencs seguirem patint els problemes derivats de la seva incapacitat de gestió” .