-La mitjana se situarà en quatre contractats al mes i se superaran els 40.000€ de pressupost

L’Ajuntament de Betxí ha iniciat els tràmits per incorporar, esta setmana, cinc treballadors més de la borsa d’ocupació local. D’esta forma, i a les portes d’entrar en l’últim trimestre de l’any, el 2015 acabarà amb 47 persones contractades, cosa que suposa un rècord des de la seua creació, ara fa tres anys.

Els ocupats, que desenvolupen fonamentalment tasques de neteja i de serveis múltiples, s’incorporen durant dos mesos a mitja jornada, i s’ubiquen dins de la plantilla de la brigada d’obres.

Segons Alfred Remolar, alcalde de la localitat, “és fonamental que esta borsa estiga en vigència, ja que no només donem moltíssima feina als nostres veïns i veïnes sinó que, a més a més, suposa un gran impuls per a la millora de la qualitat de vida del nostre poble”. Segons Remolar, “Betxí és un referent en el funcionament d’este mecanisme, ja que són molts els pobles que ens venen a preguntar per la forma de funcionament d’esta borsa”.

Cal recordar que, a més d’esta font d’ocupació, durant l’estiu que tot just ha acabat 16 persones han realitzat tasques de jardineria i neteja de barrancs, 3 joves van ser incorporats a través de les beques de la Diputació de Castelló, un més a través del salari jove i en breu 3 treballadors més s’incorporaran amb el pla conjunt.