El portaveu de Compromís en la Diputació, Xavier Trenco, i el portaveu adjunt, José Miguel Carbó, es van reunir ahir amb edils de Cabanes, Borriol, Vilafamés i la Pobla, després de mantindre una trobada amb representants de Torreblanca, Orpesa i Benicàssim

 

 

L’objectiu és reactivar en els pròxims comptes projectes enquistats, com el col·lector de Borriol, pendent des de fa més d’un any, o inversions turístiques i culturals a Vilafamés i Orpesa

El portaveu de Compromís en la Diputació, Xavier Trenco, i el portaveu adjunt de Compromís en la Diputació, José Miguel Carbó, han iniciat ja una ronda de reunions amb els municipis de les comarques de Castelló amb l’objectiu de definir i coordinar les propostes que portarà als pressupostos de la Diputació de 2016. “En els pròxims pressupostos s’han de desbloquejar projectes pendents, com el col·lector fins a Castelló que ha de substituir la depuradora de Borriol, paralitzada per la causa judicial de l’exvicepresident de la Diputació. Eixe projecte hauria d’estar des de fa un any, tal com va prometre Moliner, i no podem deixar passar més temps”, ha explicat el portaveu adjunt de Compromís en la Diputació, José Miguel Carbó.

Per la seua banda, Trenco ha explicat que “incorporarem propostes perquè s’invertisca en actuacions turístiques i patrimonials a Vilafamés, en millores de camins a Cabanes, en actuacions a Orpesa… i esperem que l’equip de Govern tinga una actitud receptiva a les propuetas de Compromís”.

Anit, els responsables de Compromiís es van reunir amb edils de municipis com Cabanes, Vilafamés, la Pobla i Borriol. Esta és la segona de les reunions mantingudes per a coordinar les propostes als Pressupostos, ja que fa uns dies, Trenco i Carbó es van reunir amb representants de Compromís a Benicàssim, Orpesa i Torreblanca.