Enric Nomdedéu, hui durant l'acte amb la premsa
Enric Nomdedéu, hui durant l’acte amb la premsa

Nomdedéu: “Felicitem PP i PSOE per canviar de postura. Els primers per passar de demanar el tancament temporal al definitiu. Els segons  per passar de recolzar el Castor a demanar el seu desmantellament”

 El portaveu de Compromís recorda que el BLOC de Vinaròs va ser l’únic partit que va votar en contra del Castor des del primer moment, enfront del suport del PSOE i l’abstenció “còmplice” del PP

El portaveu de Compromís en la Diputació, Enric Nomdedéu, s’ha felicitat per aconseguir que tots els grups de la corporació provincial recolzen la moció presentada per Compromís per a aconseguir el “desmantellament definitiu del Castor”. Nomdedéu ha manifestat que “estem molt satisfets perquè fa només tres mesos varem aconseguir que la Diputació es posicionara en contra del fracking i ara hem aconseguit que el PSOE passe de recolzar el Castor a rebutjar-lo i que el PP passe de demanar el tancament temporal del Castor a sumar-se a l’exigència del tancament definitiu”. Així mateix, Nomdedéu ha lamentat que durant el ple, PP i PSOE centraren els seus discursos a acusar-se mútuament de ser els responsables d’impulsar el projecte “en un debat del teu més”. En este sentit, el portaveu de Compromís ha recordat que va ser el BLOC l’únic partit de Vinaròs que es va oposar des del primer moment i en solitari al projecte de depòsit gasista. A més, s’ha felicitat per aconseguir que, a través d’una moció de Compromís, que “la resta de grups de la Diputació se sumen a la proposta de prioritzar la seguretat de les persones enfront de la busca de rèdit polític”.