El portaveu de Compromís ha preparat una bateria de preguntes sobre la privatització per a formular en el Consell

Nomdedéu reitera l’oposició a l’externalització dels servicis de radiodiagnòstic i medicina nuclear

El portaveu de Compromís en la Diputació, que va aconseguir arrancar en l’últim ple de la corporació un compromís de Javier Moliner per la convocatòria urgent del Consell de Govern de l’Hospital Provincial i abordar la possible privatització de servicis d’Oncologia, ha formulat hui per escrit en la Diputació un prec perquè es convoque “davant de l’incompliment, passats ja més de 10 dies del compromís Donat per Moliner en el ple”.

L’objectiu de Nomdedéu és aconseguir que el Consell de Govern de l’ens hospitalari debata sobre el projecte del PP de privatitzar diversos servicis d’Oncologia, com la Medicina Nuclear i el Radiodiagnòstic –entre els que figuren les mamografies…-. “Des de Compromís ens oposem a la privatització d’un servici sanitari públic, punter i pioner”.

El portaveu de Compromís ha anunciat, a més, que ha preparat una bateria de preguntes relatives a la gestió, als gastos, als comptes i als serveis que presta el Provincial, per a avaluar possibles errors de gestió i formular a més alternatives a la privatització.