Compromis exigeix a la Diputació que remeta l’informe contra el fracking al Consell Valencià de Cultura

Nomdedéu considera que el CVC ha de tindre a la seua disposició el rigorós informe de la mesa tècnica de Diputació abans d’emetre qualsevol decisió

 

Enric Nomdedéu, hui durant l'acte amb la premsa

Enric Nomdedéu, hui durant l’acte amb la premsa

Paral·lelament, Nomdedéu remet per mail el CVC l’informe sobre el fracking de la Diputació per a agilitzar els tràmits

 El portaveu de Compromís en la Diputació destaca que inclús la Generalitat de Catalunya ha rebutjat recentment els projectes de Montero per la seua falta de rigor

El portaveu de Compromís en la Diputació ha registrat d’urgència este matí en la Diputació una petició perquè la corporació provincial remeta al Consell Valencià de Cultura l’informe de la mesa tècnica sobre el fracking. El portaveu de Compromís en la Diputació considera que “els membres del Consell Valencià de Cultura haurien de tindre a la seua disposició el rigorosíssim informe elaborat durant més de sis mesos per la mesa tècnica de Diputació impulsada a proposta de Compromís, en les conclusions de la qual s’advertia dels riscos del fracking sobre l’aqüífer del Maestrat, es posa en dubte la solvència de l’empresa i el rigor del projecte presentat per Montero Energy i es recomanava rebutjar els permisos sol·licitats per l’empresa energètica”.

Nomdedéu diu que “des de Compromís no abaixarem la guàrdia en este tema. Hem treballat molt de temps per a impedir que la Diputació donara el vistiplau al projecte i continuarem treballant en totes les instàncies per a defendre un model econòmic i de progrés sostenible per a les nostres comarques”.

Segons Nomdedéu, els membres del CVC “han de ser conscients de les dures advertències de les mesa tècnica de la Diputació respecte d’això dels projectes del fracking en la Diputació de Castelló”. Nomdedéu advertix que, segons este informe de la mesa tècnica, “els riscos del projecte presentat per Montero Energy són massa greus per a donar-los l’autorització”.

 

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *