L’equip de govern de l’Ajuntament de Borriol, ha reduït en 777.999 euros (129.448.141 milions de les antigues pessetes) el deute generat per l’anterior govern del PP i Veïns de Borriol. En tan sols any i mig de govern, la gestió encapçalada per Compromís per Borriol i el PSOE ha retallat dràsticament l’aportació del préstec que es deu als bancs per la mala gestió anterior.

Això suposa una reducció del 23,54% del deute total des que el mes de juny de 2015 prengueren possessió de l’alcaldia, amb Silverio Tena al capdavant, quan es va trobar en una situació de ruïna total de les arques municipals. Amb data de 31 de desembre de 2016, segons dades de l’intervenció de l’Ajuntament de Borriol, aquesta reducció important del deute s’ha produït a pesar del boicot continu dels grups de l’oposició a l’aprovació d’un pressupost nou que permeta descongestionar la situació de pagament a proveïdors i a serveis mínims, així com executar partides bàsiques que la societat borriolenca demanda amb urgència.

Compromís per Borriol comença l’any 2017 amb els deures fets i amb la reducció de deute més important de les últimes dècades, seguint els postulats del programa electoral pel qual es van presentar a les eleccions i augmentant, si cap, les ajudes i dotacions als serveis assistencials bàsics, educatius, culturals i d’infraestructures més fonamentals. Seguim treballant per les persones i per redreçar la situació de caos econòmic heretada pel PP i Veïns de Borriol.