foto_silverio_tena 

El portaveu de BLOC-Compromís a Borriol, Silverio Tena, denúncia que “només en el servei d’arreplega de fems, s’ha reduït un 30% els dies de recollida”

Silverio Tena advertix els veïns que PP i Veïns volen aprovar la setmana que ve una pujada d’impostos

El portaveu de BLOC-Compromís a Borriol, el principal grup de l’oposició en la localitat, Silverio Tena, ha denunciat hui la decisió de PP de Veïns de “imposar la seua majoria per a reduir fins en un 30% el servici d’arreplegada de fems en la localitat”. Tena detalla que la decisió s’ha pres en un ple extraordinari després que PP i Veïns hagen impedit als grups de l’oposició formar part de la mesa de contractació que ha adjudicat el servici. Així, PP i Veïns “han imposat la seua decisió de reduir de set a cinc dies les jornades d’arreplega de residus sense que el preu del contracte de recollida de fems s’haja reduït de forma correlativa”. A més, el portaveu de Compromís lamenta que “PP i Veïns hagen acordat subscriure un acord amb l’empresa responsable de recollida de 10 anys prorrogable altres 10 anys més”. Tena lamenta que l’alcalde i els seus socis “hagen fet oïdes sordes a la proposta de BLOC-Compromís d’acurtar el període de contracte per a poder modificar les condicions o canviar d’empresa sense penalitzacions en el cas que el servici siga deficient o no cobrisca les necessitats dels veïns del municipi”.

El líder de l’oposició a Borriol ha manifestat que “des de BLOC-Compromís ens temem que l’onada de retallades en serveis públics imposada pel PP i Veïns continue amb altres retallades pròximament, ja que la seua catastròfica gestió han deixat quasi en fallida al municipi”.

EN CONTRA DE LA PUJADA D’IMPOSTOS

El portaveu de BLOC-Compromís a Borriol, Silverio Tena, ha advertit els veïns de la localitat que “PP i Veïns estan preparant, junt amb noves retallades en serveis, una pujada dels impostos municipals”. A este respecte, Tena anuncia que “BLOC-Compromís serà bel·ligerant i s’oposarà a qualsevol pujada d’impostos i presentarà les iniciatives necessàries per impedir-ho”