Compromís per les Alqueries lamenta que el PSOE tancament “de cop de porta” amb les polítiques de canvi al municipi

La portaveu de Compromís a les Alqueries, lamenta la ruptura unilateral del pacte per part del PSOE i exigeix ​​a l’alcaldessa que “aclarisca els motius ocults”

Compromís afirma que “els pressupostos només són una excusa del trencament, ja que fins al dia 22 hi havia temps més que suficient per arribar a acords entre PSOE i Compromís”.

La portaveu de Compromís per les Alqueries, Betlem Albero, ha lamentat la “decisió unilateral” anunciada avui pel PSOE del municipi de “trencar el pacte de govern sense cap causa justificada”. Segons Albero, “l’excusa manifestada pels socialistes sobre els desencontres en el projecte pressupostari local de 2018 és només una excusa, ja que, amb voluntat de consens i de diàleg, hi havia temps més que suficient fins al 22 de desembre per arribar a acords que permeteren continuar amb la línia de canvis de progrés i avenços que s’han aconseguit des que es va subscriure el pacte de govern entre Compromís i el PSOE “.

Albero ha insistit que “des de Compromís hem tingut des del primer moment la mà estesa per arribar al màxim consens en els pressupostos”.

Des de Compromís han manifestat que en el fons de la ruptura “sembla estar l’acord a què han arribat els socialistes amb Ciutadans”, de manera que insten el PSOE a “ser honestos davant la ciutadania”.

Per a Compromís, “aquest gir a la dreta del PSOE d’Alqueries trenca amb les possibilitats de canvi i de progrés reclamades per la ciutadania a les urnes i que es va iniciar amb l’acord entre PSOE i Compromís”.

La portaveu de Compromís, Betlem Albero ha subratllat “l’esforç que durant tot aquest temps han realitzat els edils de Compromís i de tot el col·lectiu de Compromís per mantenir el pacte i per prosseguir els enormes èxits que, durant aquest període s’han materialitzat en el municipi “.

————————

Compromís per les Alqueries lamenta que el PSOE cierre “de portazo” con las políticas de cambio en el municipio

La portavoz de Compromís en les Alqueries, lamenta la ruptura unilateral del pacto por parte del PSOE y exige a la alcaldesa que “aclare los motivos ocultos”

Compromís afirma que “los presupuestos sólo son una excusa de la ruptura, puesto que hasta el dia 22 había tiempo más que suficiente para llegar a acuerdos entre PSOE y Compromís”.

La portavoz de Compromís per les Alqueries, Betlem Albero, ha lamentado la “decisión unilateral” anunciada hoy por el PSOE del municipio de “romper el pacto de gobierno sin ninguna causa justificada”. Según Albero, “la excusa manifestada por los socialistas sobre los desencuentros en el proyecto presupuestario local de 2018 es sólo una excusa, ya que, con voluntad de consenso y de diálogo, había tiempo más que suficiente hasta el 22 de diciembre para llegar a acuerdos que permitiesen continuar con la linea de cambios de progreso y avances que se han logrado desde que se suscribió el pacto de gobierno entre Compromís y el PSOE”.

Albero ha insistido en que “desde Compromís hemos tenido desde el primer momento la mano tendida para llegar al máximo consenso en los presupuestos”.

Desde Compromís han manifestado que en el fondo de la ruptura “parece estar el acuerdo al que han llegado los socialistas con Ciudadanos”, por lo que instan al PSOE a “ser honestos ante la ciudadanía”.

Para Compromís, “este giro a la derecha del PSOE de Alqueries rompe con las posibilidades de cambio y de progreso reclamadas por la ciudadanía en las urnas y que se inició con el acuerdo entre PSOE y Compromís”.

La portavoz de Compromís, Betlem Albero ha subrayado “el esfuerzo que durante todo este tiempo han realizado los ediles de Compromís y de todo el colectivo de Compromís por mantener el pacto y por proseguir los enormes logros que, durante este periodo se han materializado en el municipio”.