foto remolarL’equip de Govern ha aconseguit reduir un 50% el cost de l’ascensor de l’edifici Cervantes i un 36% el de l’Auditori

La mesura s’emmarca en les iniciatives d’estalvi que ja s’han produït en telèfons, il·luminació, gastos protocol·laris,..

L’Ajuntament de Betxí hi ha renegociat els convenis de manteniment dels ascensors dels edificis municipals de la localitat i ha aconseguit un estalvi global superior al 30%. De fet, en el cas de l’ascensor de l’edifici Cervantes del municipi, es passarà a pagar un 50% menys gràcies a la contractació del servici a través de la central de Compres de la Diputació. Així mateix, en l’ascensor de l’Auditori municipal s’ha aconseguit reduir la factura mensual en un 36%. El mateix ha ocorregut en altres ascensors d’edificis de titularitat municipal com el del l’escola municipal Ferrandis-Irles. Esta mesura, encara que discreta, s’unix a les nombroses iniciatives impulsades per l’equip de Govern de Remolar per a reduir els gastos de l’Ajuntament i poder augmentar la inversió en servicis socials per a la ciutadania en moments de crisi. De fet, l’equip de Govern de Remolar, ha aconseguit traure al consistori dels números rojos heretats de l’anterior etapa gràcies a mesures com la reducció de costos en telefonia del consistori, la reducció de les partides destinades als grups polítics, la disminució de costos energètics, de manteniment i il·luminació viària, la reducció de gastos protocol·laris… No obstant això, la reducció de gastos ha anat acompanyada d’un augment d’inversió en les partides prioritàries. “Tractem d’ajustar les despeses del consistori com si de les despeses d’una família es tractaren: reduint en despeses superflues per mantindre o augmentar les partides importants, com els servicis socials, els servicis públics…”, explica l’alcalde, Alfred Remolar.