El cap de llista de Compromís a les Corts per la circumscripció de Castelló, Vicent Marzà, va acompanyar a la candidata a l’alcaldia de les Useres, Cristina Flors, i als membres de la candidatura “Avancem pel poble“ durant sopar de pa i porta organitzat divendres passat, 15 de març, al qual van acudir més de 70 persones.

A l’acte també van ser presents Belén Bachero i Imma Carda, que ocupen el tercer i cinqué lloc a la llista autonòmica per les nostres comarques, i Víctor Garcia, l’alcaldable de Compromís a l’Alcora.

Cristina Flors, qui ressaltà ”la solvència” de l’equip que l’acompanya en estes eleccions municipals, va afirmar sentir-se ”afortunada que un grup de persones tan capaces hagen confiat en mi per dur avant este projecte que ens ajudarà a canviar la manera de fer política al nostre poble”

Entre les propostes i els temes suggerits pels assistents, per al debat amb Marzà i Flors, van destacar el despoblament i la situació del procés de construcció de l’escola. Vicent Marzà va apuntar que els dos temes van de la mà, ja que “només assegurant l’accés als serveis bàsics, com l’educació, es pot frenar la migració que pateixen els municipis de les comarques de l’interior“.

En este sentit, Marzà afirmà que “el Centre d’Infantil i Primària de les Useres ha sigut una prioritat per a Compromís en la passada legislatura”. Finalment, va apuntar que el projecte bàsic ja està realitzat i ara mateix s’enllesteix el projecte d’execució.

——————————————————————–

Vicent Marzà apoya la candidatura de Avancem pel poble en una cena de propuestas con más de 70 asistentes

El cabeza de lista de Compromís a les Corts por la circunscripción de Castelló, Vicent Marzà, acompañó a la candidata a la alcaldía de les Useres, Cristina Flors, y los miembros de la candidatura “Avancem pel poble” durante la cena de “pa i porta” organizada el pasado viernes, 15 de marzo, a la que acudieron más de 70 personas.

En el acto también estuvieron presentes Belén Bachero y Inma Carda, que ocupan el tercer y quinto en la lista autonómica de la coalición por nuestras comarcas, y Víctor García, el alcaldable de Compromís en l’Alcora.

Cristina Flors, quien resaltó ”la solvencia” del equipo que la acompaña en estas elecciones municipales, afirmó sentirse “afortunada que un grupo de personas tan capaces hayan confiado en mí para llevar adelante este proyecto que nos ayudará a cambiar la manera de hacer política en nuestro pueblo”.

Entre las propuestas y los temas sugeridos por los asistentes, para el debate con Marzà y Flors, destacaron la despoblación y la situación del proceso de construcción de la escuela. Vicent Marzà apuntó que los dos temas van de la mano, ya que “sólo asegurando el acceso a los servicios básicos, como la educación, se puede frenar la migración que sufren los municipios de las comarcas del interior”.

En este sentido, Marzà afirmó que “el Centro de Infantil y Primaria de les Useres ha sido una prioridad para Compromís en la pasada legislatura”. Finalmente, apuntó que el proyecto básico ya está realizado y ahora mismo se está terminando el proyecto de ejecución.