Javier Sorribes demana la intervenció de la Diputació per sostenir els serveis bàsics dels pobles d’interior i inversions per generar riquesa

Javier Sorribes, alcalde de Compromís a la poblacio d’Ain, ha dit que “la tasca de la Diputació amb els pobles d’interior ha d’anar més enllà de les inversions d’obres si volem generar riquesa”. Ho ha fet durant la visita que han realitzat el president de la corporació provincial, Josep Martí, i els diputats Ignasi Garcia i Santiago Agustí a la Fireta d’Ain.

En eixa línia, Sorribes ha explicat la necessitat de crear un alberg municipal que permeta als visitants gaudir del patrimoni natural de la Serra d’Espadà. L’edil ha reclamat també que la Diputació intervinga i actue junt amb altres institucions com les conselleries per evitar, per exemple, el tancament de la farmàcia i de la tenda del poble.

Per la seua banda, Garcia s’ha compromés a emprendre les gestions oportunes amb Conselleria amb l’objectiu de facilitar els permisos per a la realització d’un heliport i per a la millora de la carretera que connecta Ain amb Almedijar. “Les persones que encara habiten pobles com Ain són un exemple de resistència. Ha aplegat l’hora de què, des de Diputació, facilitem les mesures que ens reclamen perquè ningú com elles coneix de primera mà les seues necessitats”, conclou el diputat provincial de Compromís.


Javier Sorribes pide la intervención de la Diputación para sostener los servicios básicos de los pueblos de interior e inversiones para generar riqueza

Javier Sorribes, alcalde de Compromís en la población de Aín, ha dicho que “la tarea de la Diputación con los pueblos de interior tiene que ir más allá de las inversiones de obras si queremos generar riqueza”. Lo ha hecho durante la visita que han realizado el presidente de la corporación provincial, Josep Martí, y los diputados Ignasi Garcia i Santiago Agustí a la Fireta de Aín.

En esa línea, Sorribes ha explicado la necesidad de crear un albergue municipal que permita a los visitantes disfrutar del patrimonio natural de la Serra d’Espadà. El edil ha reclamado también que la Diputación intervenga y actúe junto con otras instituciones como las consellerías para evitar, por ejemplo, el cierre de la farmacia i de la tienda del pueblo.

Por su parte, Garcia se ha comprometido a emprender las gestiones oportunas con Consellería con el objetivo de facilitar los permisos para la realización de un helipuerto y para la mejora de la carretera que conecta Aín con Almedíjar. “Las personas que todavía habitan pueblos como Aín son un ejemplo de resistencia. Ha llegado la hora de que, desde Diputación, facilitemos las medidas que nos reclaman porque nadie como ellas conoce de primera mano sus necesidades”, concluye el diputado provincial de Compromís.