El diputat de Promoció Econòmica clausura la II Escola de Tardor de l’Hort del Manyano a Morella

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha participat en la clausura de la II Escola de Tardor organitzada per l’Hort del Manyano a Morella amb el suport econòmic de la Diputació de Castelló, que ha destinat 15.000 euros per a la realització d’aquesta iniciativa. Ferrando ha estat acompanyat per l’alcalde de la capital de Els Ports, Rhamsés Ripollés, i la directora i co-fundadora de la cooperativa Hort del Manyano, Esperanza Meléndez Marfil.

Les jornades, que han tingut lloc a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de la localitat durant els dies 12, 13 i 14 de setembre, han estat dedicades a la custòdia del territori i l’economia verda sostenible des de la perspectiva de gènere. En aquesta edició s’han visibilitzat les dones que emprenen els seus negocis innovadors a l’entorn rural i es dediquen professionalment al sector de l’economia responsable i sostenible. L’objectiu ha sigut el de crear un espai de reflexió a través de les experiències de les participants per a generar xarxes de cooperació i sinèrgies dins d’aquest sector.

El diputat de Promoció Econòmica ha agraït la labor realitzada en aquesta activitat a l’Hort del Manyano perquè, tal com ha dit, “cal deixar constància de les experiències de resistència de les dones als espais rurals i d’aquelles que aposten per fer dialogar les urbs amb la terra a través de models de negoci responsable i d’economia verda”.


El diputado de Promoción Económica clausura la II Escola de Tardor del Hort del Manyano en Morella

El diputado provincial de Promoción Económica, Pau Ferrando, ha participado en la clausura de la II Escola de Tardor organizada por el Hort del Manyano en Morella con el apoyo económico de la Diputació de Castelló, que ha destinado 15.000 euros a la realización de esta iniciativa. Ferrando ha estado acompañado por el alcalde de la capital de Els Ports, Rhamsés Ripollés, y la directora y cofundadora de la cooperativa Hort del Manyano, Esperanza Meléndez Marfil.

Las jornadas, que han tenido lugar en las Salas Góticas del Ayuntamiento de la localidad durante los días 12, 13 y 14 de septiembre, se han dedicado a la custodia del territorio y la economía verde y sostenible desde la perspectiva de género. En esta edición se han visibilizado a las mujeres que emprenden sus negocios innovadores en el entorno rural y se dedican profesionalmente al sector de la economía responsable y sostenible. El objetivo ha sido el de crear un espacio de reflexión a través de las experiencias de las participantes para generar redes de cooperación y sinergias dentro de este sector.

El diputado de Promoción Económica ha agradecido la labor realizada en esta actividad al Hort del Manyano porque, tal como ha dicho, “hay que dejar constancia de las experiencias de resistencia de las mujeres en los espacios rurales y de aquellas que apuestan para hacer dialogar las urbes con la tierra a través de modelos de negocio responsable y de economía verde”.