S’espera que set persones més es beneficien d’esta ajuda en els pròxims dies

Dos persones comencen a treballar a través de la subvenció de l’ENCORP

Set persones van començar a treballar el dilluns passat a Betxí beneficiades pel Pla d’Ocupació Conjunt, promogut entre la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i els ajuntaments. D’esta forma, i durant almenys els tres pròxims mesos, les empreses rebran una ajuda econòmica per haver donat treball a veïns de Betxí que estaven desocupats almenys des del passat 1 de març.

Estos són els primers beneficiats del Pla Conjunt que fa uns mesos es va aprovar per la Generalitat Valenciana i que, en Betxí, espera arribar a un total de 14 persones. Segons l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, “qualsevol iniciativa que vaja dirigida a fomentar l’ocupació de les persones és benvinguda i més si és a través d’una col·laboració entre les tres administracions”.

Per altra banda, ahir també es van incorporar les dues persones seleccionades en la convocatòria de l’ENCORP i que permetrà, també durant els tres pròxims mesos, treballar a temps parcial a dos veïns de Betxí. Per a Remolar “es tracta d’una subvenció que es queda curta en termes generals, per les poques persones a què s’arriba i per la quantitat d’hores, però qualsevol tipus d’ajuda és benvinguda”.

Finalment, i també dins de les accions promogudes des del consistori de la Plana Baixa per fomentar l’ocupació, s’anuncia que la propera setmana dos veïns més s’incorporaran a la brigada d’obres provinents de la borsa de treball local que va ser oberta el passat febrer i que durant tot l’any ha donat feina a vora 15 persones.