El portaveu de Compromís, Víctor Garcia, lamenta que el PP de Mallol “es llave les mans” sobre una inversió “necessària per als malalts” i “vote en blanc”

Garcia lamenta que el PP de Mallol no reclame la inversió per al Provincial, com sí que han fet el PP de Betxí i Borriol

El portaveu de Compromís a l’Alcora, Víctor García, ha mostrat la seua satisfacció per aconseguir que l’Alcora se sume a municipis com Betxí i Borrol per a reclamar la compra urgent d’un tercer accelerador lineal per a malalts oncològics del provincial. Garcia diu que “es tracta d’una inversió necessària per a evitar els retards en les llistes d’espera de pacients oncològics de la província de Castelló, ja que els dos dos acceleradors lineals existents patixen contínues avaries, -més de 10 al setembre-, la qual cosa perjudica el diagnòstic i el tractament de molts malalts”. A més, recorda Garcia. “l’accelerador és tan necessari que inclús l’expresidents de la Diputació, Carlos Fabra, es va comprometre a adquirir-ho fa quatre anys, no obstant això, el PP, com és habitual, va incomplir esta promesa”.

A pesar de la satisfacció per l’acord, García ha lamentat que “el PP no haja sigut capaç de protegir la proposta, a diferència del que sí que ha passat en municipis com Borriol i Betxí, on la proposta de Compromís es va aprovar per unanimitat”. Segons Garcia, “Mallol ha preferit llavar-se les mans buscant arguments absolutament infundats per a tractar de justificar un vot en blanc injustificable”. El representant de Compromís recorda que la moció presentada pel seu grup transcendix el debat polític, ja que “únicament reclama el que exigixen els professionals mèdics del Provincial, que inclús han reunit firmes per a fer realitat esta inversió, ja que, a més dels problemes per als pacients també genera saturació per als professionals mèdics del Provincial”.