xavier-trencoCompromís va presentar esta iniciativa després que la Generalitat no haja tret enguany ajudes per a llibre 

Les ajudes van destinades a material escolar i llibres de text o de lectura en forma de bons en les papereries i llibreries de la localitat

 

BLOC-Compromís Almassora ha aconseguit un acord perquè l’Ajuntament active unes ajudes per a material escolar de les famílies més desfavorides. Compromís va presentar una moció per al ple del dilluns en què proposava posar en marxa estes ajudes atés que en el municipi hi ha quasi 3.000 persones en situació de desocupació i centenars de famílies amb una situació econòmica de pobresa. “Des de Compromís considerem que l’educació no sols és un pilar de l’Estat del Benestar, si no que a més és l’única alternativa perquè, en un futur, es puga millorar la situació econòmica d’eixes famílies. Per això, considerem prioritari brindar totes les facilitats possibles per a l’accés a una educació de qualitat, més encara en un moment en què el PP està desmantellant l’educació pública”, ha manifestat la responsable d’Educació de la coalició a Almassora, Susana Nicolau.

Cal ressenyar que les ajudes estaran destinades únicament a la compra de material escolar –Folis, cartolines, bolígrafs, llapis…-, així com a llibres de text i de lectura. “A més, per a afavorir al comerç local, les ajudes es donaran en forma de bo per a adquirir el dit material en les llibreries o papereries del municipi”.