PORTOCALA2 PORTOCALAFOTORomero pregunta per la solució a les fugues d’aigües fecals, les carències d’enllumenat, la falta de reg en les zones verdes i la necessitat posar en valor la Colomera

 l portaveu de Compromís en l’Ajuntament d’Orpesa, Josep Lluis Romero, tornarà a demanar explicacions en el ple d’este mes davant del “absolut abandó per part de l’Ajuntament de la urbanització Portocala, els veïns del qual patixen la carència de servicis bàsics”. Segons Romero, que ha presentat nombroses iniciatives per a donar una solució a les centenars de famílies que viuen en la zona, “el PP desoeix absolutament les més que raonables exigències d’estos veïns. Per este motiu, ens veiem obligats a insistir en el ple perquè es done una solució”.

Així, en el ple del dijous, Compromís requerirà mesures per a reparar els nombrosos desperfectes de la zona, “als que el consistori no presta cap atenció”. Així mateix, el portaveu de Compromís preguntarà “per què esta apagat de forma sistemàtica l’enllumenat públic, circumstància que a més d’inseguretat en la zona genera inseguretat viària, principalment en les rotondes”. D’altra banda, respecte a l’abandó de les zones públiques de Portocala, Compromís exigirà mesures per al manteniment de les zones verdes, així com per a garantir el reg. Romero recorda que l’Illa Gran de Portocala és un dels punts més visitats d’Orpesa, pel seu atractiu paisatgístic i per la torre de la Colomera, que també presenta un greu estat d’abandó. Per això, requerix de nou mesures per a la seua posada en valor.

Finalment, el representant de Compromís exigirà també que es prenguen mesures per a acabar amb la fuga d’aigües fecals que es produïx en el carrer Posidònia de Portocala i preguntarà quan té previst el consistori impulsar alguna actuació.