Romero: “El PP va retirar dels comptes el centre de salut i, porta tres anys consecutius desoint les reclamacions d’Orpesa”

 El portaveu de Compromís en l’Ajuntament d’Orpesa, José Luis Romero, denuncia que el Consell ha tornat a deixar fora dels pressupostos de la Generalitat el projecte per a la construcció del Centre de Salut d’Orpesa per la qual cosa el municipi, a pesar de comptar amb uns 10.000 habitants, encara no té un centre de salut propi, ja que actualment depenen del de Benicàssim. Romero recorda que l’any passat “l’Ajuntament de la localitat, i el PP local, van donar suport a una moció en què es reclamava posar en marxa l’execució d’este projecte, que porta molts anys pendents”. Per este motiu, Romero considera que “el Consell no sols no complix amb els ciutadans de la localitat, sinó que a més desoeix els acords plenaris”.

Cal recordar que el en 2012 passat, Compromís d’Orpesa ja va presentar esmenes per a tractar d’aconseguir fons per a l’execució del centre de salut, però el PP ho va rebutjar en Les Corts. En 2013 va tornar a intentar-ho perquè s’incloguera en els pressupostos de 2014, però el PP va tornar a rebutjar-ho. Per este motiu, de nou Compromís presentarà esmenes als comptes del Consell per reclamar 1,5 milions d’euros per fer-lo realitat. “La política és una qüestió de prioritats, i considerem que la salut dels nostres veïns hauria de ser una prioritat per a totes les forces polítiques del municipi, inclòs el PP”, diu Romero.