El ple de l’Ajuntament de Vila-real ha aprobat una modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica destinada a fomentar les energies netes en la ciutat, a través de la bonificació de l’impost de circulació als cotxes elèctrics i híbrids. La mesura s’inscriu en la política de reducció de la pressió fiscal a la ciutadania impulsada per l’equip de govern i en la marca de Ciutat de la Ciència i la Innovació aconseguida al novembre de 2011. En concret, la modificació de l’ordenança suposarà la bonificació del 75% per als vehicles que funcionen completament amb electricitat i del 50% en el cas dels cotxes híbrids. 

És vital ressaltar que a més d’abaixar la pressió fiscal a les famílies, la nostra responsabilitat de govern ens impulsa més enllà i bonifiquem mesures com aquesta que possibiliten que Vila-real siga una ciutat capdavantera pel que fa a les energies netes i sostenibles.

“Tenim un Compromís amb la ciutadania, un compromís que ens porta a un model de ciutat on les persones son el més important i el seu benestar ens mou a adoptar mesures per incentivar la qualitat de vida a Vila-real. Així, aquesta bonificació ens col·loca per davant en polítiques verdes i a més beneficia a les persones que decideixen optar per tecnologies que beneficien el medi ambient” ha destacat Alberto Ibañez, portaveu de Compromís Vila-real. A Compromís Vila-real seguim treballant, dia a dia, per demostrar que el canvi és possible i per assolir el repte d’una Vila-real millor.