Compromís per La Vall torna a exigir a l’equip de govern que mantinga en bon estat les infraestructures públiques, en referència a la situació de l’skatepark, situat a la Plaça del Parc. Des de la coalició s’assegura que només cal passar per la zona i fixar-se en l’estat absolut de deixadesa: les xapes estan soltes, hi ha forats a terra, ferros oxidats, tubs de grindar amb orificis.

Per a la formació valencianista, l’afany de fer-se fotos d’Òscar Clavell el porta a inaugurar baranes o rampes, però una vegada la premsa té la seua imatge, no es fa res per conservar en bon estat eixes obres. En el cas de l’skatepark, el manteniment és relativament barat si es fa de manera continuada.

Mario López, com a representant dels Joves de Compromís per La Vall, indica que “L’ajuntament no farà res fins que no passe alguna cosa greu a algú,  ja que ens han arribat comentaris que hi ha hagut alguns accidents”. Com és normal, els skaters solen caure, però si les planxes estan soltes, això pot provocar talls i ferides més greus. A més, s’ha insistit que com és una zona d’esport de risc, hauria d’estar correctament senyalitzada i barrada per a delimitar-la.

Per a Mario López, la situació del recinte és un clar exemple dels incompliments del Partit Popular. Recorda al govern actual que al seu programa electoral de 2011, més concretament al punt 61, deia “Crearemos una zona nueva de skate”. No sabem si quantitativament el PP pensa que eixe sector social no és un viver de vots per a ells, però Clavell no ha de governar només per als seus, sinó per a tota la població.