-Es milloraran el camí de Nules, el camí dels Pals, el de les Vinyes de Piquer i el de Montserrat
-El projecte de la rotonda d’accés sud-est també inclou actuacions en el camí de Vila-real
El ple de l’Ajuntament de Betxí va decidir per unanimitat habilitar 155.000€ del romanent de tresoreria del 2014 per a la pavimentació de diversos camins rurals. El projecte preveu l’asfaltat i millora del camí dels Pals, del camí de Nules, del camí de les Vinyes de Piquer i del camí de Montserrat, a més d’altres intervencions puntuals en carrers de la població. Estes actuacions s’emmarquen dins del pla de millora de les vies rurals dissenyat per l’equip de govern de l’Ajuntament de Betxí que, al final de la legislatura, haurà intervingut en un total de set camins.
Segons l’alcalde Alfred Remolar, “gràcies al superàvit de l’any passat podem, ara, destinar diners per a millorar la qualitat de vida dels veïns, en este cas per a asfaltar alguns camins rurals”. Remolar ha afegit que “sóc conscient que algunes vies estan en molt mal estat i que, per això, ara que podem la prioritat ha sigut el seu asfaltat, especialment de dos importants camins com són el de Nules i el dels Pals”.
Cal destacar que en el projecte de la rotonda d’accés sud-est que en estos moments està desenvolupant-se en la població també es té previst fer una millora de 3.500m2 en el camí de Vila-real, de manera que els principals camins del terme betxinenc milloraran les seues condicions.