Sense adjudicar la meitat dels diners per a esdeveniments de la Ruta de Sabor

El grup Compromís ha lamentat que més de la meitat de la subvenció per a l’organització d’esdeveniments de ‘Castelló, ruta del sabor’ s’ha quedat sense adjudicar «i els projectes que s’han concedit tenen poc a veure amb iniciatives que dinamitzen l’economia dels productors de la província». Segons ha explicat el portaveu de Compromís, Xavier Trenco, «dels 65.000 euros amb que comptava la subvenció, només s’han adjudicat 28.000 euros, segons ens han confirmat en la comissió de Creixement Econòmic de hui dimarts». Per aquest motiu, Trenco ha insistit que «la moció que vam presentar el passat 11 de maig té tot el sentit ja que demanàvem un sistema o protocol perquè tots els municipis es pogueren assabentar de com s’havia de demanar la participació de la Diputació en fires i esdeveniments gastronòmics de la província».

La instal·lació de casetes per promocionar la ‘Ruta del Sabor’ per a 2018 s’ha adjudicat a projectes com ara la Fira del vi i la cervesa artesanal ‘Ciutat de Castelló’, o per a l’associació vitivinícola de Castelló per a la celebració del ‘Mesó del vi’. «És evident que molts productors i associacions que participen o organitzen fires no coneixen aquesta ajuda i el que volem és que no es queden sense utilitzar la meitat dels diners perquè si passa això, suposa una gestió poc eficient de l’equip de govern. I també, que no s’ajuda en tot el que es deuria a les fires i esdeveniments dels pobles de l’interior», ha conclòs Trenco.
———————

COMPROMÍS LAMENTA QUE LA MITAD DE LA SUBVENCIÓN PARA 2018 DE ‘CASTELLÓN, RUTA DEL SABOR’ HA QUEDADO SIN ADJUDICAR

El grupo Compromís ha lamentado que más de la mitad de la subvención para la organización de eventos de ‘Castellón, ruta del sabor’ se ha quedado sin adjudicar «y los proyectos que se han concedido tienen poco que ver con iniciativas que dinamicen la economía de los productores de la provincia». Según ha explicado el portavoz de Compromís, Xavier Trenco, «de los 65.000 euros con que contaba la subvención, sólo se han adjudicado 28.000, según nos han confirmado en la comisión de Crecimiento Económico de hoy martes». Por este motivo, Trenco ha insistido en que «la moción que presentamos el pasado 11 de mayo tiene todo el sentido ya que pedíamos un sistema o protocolo para que todos los municipios se pudieran enterar de cómo se tenía que pedir la participación de la Diputación en ferias y eventos gastronómicos de la provincia».

La instalación de casetas para promocionar la ‘Ruta del Sabor’ para 2018 se ha adjudicado a proyectos como por ejemplo, la Feria del vino y la cerveza artesanal ‘Ciudad de Castellón’, o para la asociación vitivinícola de Castellón para la celebración del ‘Mesón del vino’. «Es evidente que muchos productores y asociaciones que participan u organizan ferias no conocen esta ayuda y lo que queremos es que no se quedan sin utilizar la mitad del dinero porque si eso sucede, como ha pasado ahora, supone una gestión poco eficiente del equipo de gobierno. Y también, que no se ayuda en todo lo que se debería a las ferias y eventos de los pueblos del interior », concluyó

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *