El grup Compromís a la Diputació de Castelló ha qualificat aquest dimarts “d’adequada” la decisió de l’alcalde de la Vilavella, Manel Martínez, de presentar la dimissió com a diputat provincial.

Martínez ha pres aquesta decisió en haver transcendit fragments d’una conversa personal que va mantindre amb la regidora del PP en aquesta localitat, Immaculada Traver, quan no era alcalde ni diputat. Segons el grup socialista a la institució provincial, “no són acceptables”.

Per a Ignasi Garcia, portaveu de Compromís a la corporació provincial, la decisió presa per part del diputat ha estat “adequada” en termes institucionals, “ja que el principal objectiu de la corporació provincial ha de ser el de recuperar la dignitat de la Diputació i la confiança en ella com a òrgan supramunicipal”.

Per això, ha afegit Garcia “cal protegir-la i actuar davant els esdeveniments que es desvien d’aquesta línia”. En aquest sentit, el portaveu de Compromís entén que les decisions que es deriven a partir d’ara “responen a qüestions internes del PSPV, que haurà de gestionar com a partit”.

——————————

El grupo Compromís en la Diputación de Castelló ha calificado este martes de “adecuada” la decisión del alcalde de La Vilavella, Manel Martínez, de presentar su dimisión como diputado provincial.

Martínez ha tomado esta decisión después que hayan transcendido fragmentos de una conversación personal que mantuvo con la concejala del PP en dicha localidad, Inmaculada Traver, cuando no era alcalde ni diputado. Según el grupo socialista en la institución provincial, “no son aceptables”.

Para Ignasi Garcia, portavoz de Compromís en la corporación provincial, la decisión del diputado ha sido “adecuada” en términos institucionales, “dado que el principal objetivo de la corporación provincial tiene que ser el de recuperar la dignidad de la Diputación y la confianza en ella como órgano supramunicipal”.

Por eso, ha añadido Garcia “hay que protegerla y actuar frente a los acontecimientos que se desvíen de esta línea”. En ese sentido, el portaveu de Compromís entiende que las decisiones que se deriven a partir de ahora “responden a cuestiones internas del PSPV, que tendrá que gestionar como partido”.