COMPROMÍS ACONSEGUIX QUE LA DIPUTACIÓ DESTINE 180.000 EUROS A LA POSADA EN VALOR DEL MOLÍ LA VILA A VILA-REAL I 80.000 EUROS PER A LA RECUPERACIÓ DEL PALAU DE BETXÍ

Enric Nomdedéu, hui durant l'acte amb la premsa

Enric Nomdedéu, hui durant l’acte amb la premsa

Nomdedéu mostra la seua satisfacció per “aconseguir incrementar la inversió per als municipis en què Compreels meus té responsabilitats de Govern”

El portaveu de Compromís anuncia que “continuarem treballant en la mateixa línia perquè els fons dels PPOYS i la resta de programes augmenten la seua consignació per als municipis de la província”.

El portaveu de Compromís en la Diputació de Castelló, Enric Nomdedéu, ha mostrat la seua satisfacció després d’aconseguir, després de dilatades negociacions, un compromís del president de la Diputació per a augmentar les inversions en els municipis on Compromís té responsabilitats de Govern, com és el cas de Vila-real i Betxí.

En el cas de Betxí, des de Compromís en la Diputació s’ha aconseguit que l’equip de Govern de la corporació provincial destine una partida de 40.000 euros en 2014 per a la recuperació del Palau dels Comptes d’Ariza, obra emblemàtica i prioritat patrimonial de l’equip de Govern d’Alfred Remolar. Així mateix, el dit acord compromet a l’equip de Govern a destinar altres 40.000 euros l’any 2015. “El Palau de Betxí configura un element únic en el patrimoni arquitectònic de la província i per això hem negociat i treballat, coordinadament amb l’alcalde, Alfred Remolar, per a aconseguir que la Diputació accedisca a recolzar el projecte de la seua posada en valor”·.

En esta mateixa línia, Nomdedéu també s’ha felicitat per “arrancar” un compromís perquè la Diputació destine 180.000 euros en els tres pròxims anys a la restauració del Molí la Vila, un edifici ubicat en el ‘camí de l’aigua’, amb indubtable valor patrimonial la recuperació del qual permetrà a Vila-real destinar l’immoble a acollir projectes socioculturals d’interés per a tota la ciutadania de Vila-real.

 

 

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *