El president de la Diputació ha passat de dir dilluns que ja s’havia fet tot el que calia, a anunciar ara que fara fora a Martínez si l’imputen.

 Nomdedéu diu que si imputen Martínez, Moliner haurà d’exigir també l’eixida de Martínez de l’Ajuntament de Vall d’Alba

 

 El portaveu de Compromís en la Diputació, Enric Nomdedéu, que gràcies al treball de Compromís per Borriol, va destapar el cas de suposada corrupció de la depuradora de Borriol i va forçar fa mesos el cessament de Francisco Martínez com a vicepresident, s’ha mostrat hui “satisfet” per l’anunci del president de la Diputació de que exigirà l’acta de diputat de Francisco Martínez si resulta imputat en la causa. Nomdedéu ha dit que “em sembla molt bé que Moliner haja reflexionat, perquè dilluns va dir que ja havia fet tot el que calia en este cas, i ara ha anunciat que si s’imputa a Martínez li exigirà l’acta de diputat”. El portaveu de Compromís va exigir dilluns a Moliner que “prenguera mesures urgents” respecte a aquest cas, però Moliner va dir en eixe moment que “s’ha s’havia fet tot el que calia”.

Segons Nomdedéu, “el canvi de posició de Moliner és possitiu per apartar les suposades pràctiques de corrupció de la Diputació i de la política en general”. No obstant això, Nomdedéu ha afegit que “en cas que imputen a Martínez, el president del PP provincial, Javier Moliner, hauria també d’exigir l’eixida de Martínez de l’Ajuntament de Vall d’Alba”, més encara si prospera la investigació paral·lela per suposades adjudicacions a les seues empreses, tal com ha sol·licitat el fiscal.