Rafa Climent es reuneix amb els regidors de Compromís per establir línies estratègiques en el desenvolupament econòmic del municipi

La formació com a instrument per a la creació d’ocupació; el desenvolupament de les infraestructures; la potenciació de noves formes de comercialització de productes locals, i l’emprenedoria són alguns dels assumptes que van abordar els regidors de Compromís de Torreblanca en la trobada que van mantenir amb el conseller Rafa Climent. A la reunió, el titular d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball va manifestar que són àrees com el turisme i el xicotet comerç les que poden reactivar l’economia d’una localitat com Torreblanca. En la trobada van participar els responsables de les àrees de Turisme, Medi ambient i Agricultura, Carlos García, i de Participació ciutadana i Joventut, José García.

Tots ells van coincidir a afirmar que “la formació per a l’ocupació, sobretot en els sectors turístic i agrícola, és clau en aquest objectiu”. Els regidors de la coalició Compromís, per la seua banda, van destacar la importància de desenvolupar econòmicament el municipi sobre els fonaments d’aquests sectors estratègics, “pilars fonamentals del desenvolupament econòmic del municipi”, segons van dir.

El conseller es va mostrar molt receptiu a les propostes dels regidors de Compromís entre les quals cal destaca “la captació, millora i creació de xarxes i infraestructures necessàries per assolir i atreure el turisme, tant nacional com internacional; aprofitar l’atractiu que ofereix la localitat a nous inversors (per clima, localització geogràfica, proximitat de la localitat amb les principals vies i mitjans de transport, etc.), la dotació d’infraestructures específiques i formació per a l’ocupació, i la creació d’microemprendedurías”, segons va desgranar Carlos García. Entre altres iniciatives, García va explicar al conseller com es va a organitzar el futur mercat de proximitat. En aquest sentit, el regidor de Compromís ha recordat que “els existents i futurs agricultors podran vendre el seu producte, d’aquí , de Torreblanca, conreat amb tot mim i de forma sostenible, al mercat de proximitat, que prompte serà una realitat”.

Climent, per la seua banda, va assegurar que tant la Conselleria com l’Ajuntament de Torreblanca treballaran conjuntament i coordinar esforços per assolir els objectius traçats i millorar així l’economia d’aquest municipi de la Plana Alta.