Guardiola s’ha reunit amb l’alcaldessa del municipi per “ajudar en tramitacions amb altres administracions i conèixer les necessitats del municipi”

Castelló, 29 de gener

El portaveu provincial de Compromís, David Guardiola, s’ha reunit amb l’alcaldessa de Villamalur, Rosa María Goméz, per gestionar i reclamar necessitats d’inversió per al municipi a través de la Diputació de Castelló, i altres administracions. Guardiola ha explicat que “es tracta de crear sinèrgies per ajudar a una població en la mediació d’inversions i projectes necessaris per a Villamalur”.

“Compromís hem assumit esta legislatura ser la veu dels municipis de les nostres comarques a la Diputació, i en especial, dels municipis més xicotets. Per això, ens hem reunit a Villamalur, per conèixer les necessitats, inversions pendents i projectes per millorar la vida dels seus veïns i veïnes”, ha explicat Guardiola. En la mateixa reunió, l’alcaldessa va transmetre els projectes i problemes que es troben en l’actualitat en Villamalur, com ara “la tramitació de les obres del frontenis”, i per altra banda, la iniciativa turística que “tenen en ment, com la creació d’una zona de caravanes” o també el treball per a realitzar en el centre social.

El portaveu valencianista ha lamentat que “Villamalur siga l’únic poble de les comarques de Castelló que rep menys diners amb el Pla Impulsa aprovat este mes per la Diputació de Castelló”, i esperem que “no tinga relació en que el PP haja perdut l’alcaldia d’eixe municipi en perdre una batalla pels empadronaments en el municipi”.

Guardiola ha demanat a la institució provincial si hi ha prevista alguna mesura compensatòria o algun conveni singular amb el municipi per compensar la pèrdua d’inversions per als habitants del poble”.

“Nosaltres anem a realitzar la tasca de mediació per a que la Diputació de Castelló faja cas, estiga enterada dels problemes i necessitats dels diferents pobles de les nostres comarques, i també ho farem en Villamalur”, ha finalitzat Guardiola.