Marzà ha lamentat que “la multinacional pretenga abandonar la fabricació a la Vall d’Uixó, i deixar tanta gent al carrer”

Castelló, 23 de febrer, 2024

Compromís s’ha reunit amb el comitè d’empresa de Roca Tiles, per a donar el suport a tots els treballadors que “es troben en una situació totalment injusta”, ha assegurat el diputat autonòmic, Vicent Marzà, després de la reunió.

Els treballadors han realitzat hui una manifestació contra el ERO plantejat per l’empresa de 128 treballadors, que se sumen als 48 acomiadaments que es van realitzar en 2023, en la qual també han participat membres de Compromís mostrant el seu suport.

Marzà ha estat acompanyat per la diputada autonòmica, Mónica Álvaro, els diputats provincials, David Guardiola i Maria Fajardo, i els edils locals, Fernando Daros i Jorge *arqués, en una reunió en la qual els han traslladat el suport als treballadors en una decisió “d’una empresa multinacional que té beneficis a tot el món, i que ara decideix abandonar la seua fabricació a les nostres comarques. És una situació molt preocupant, perquè no es tracta d’un fet aïllat, i hem de combatre contra estes decisions”, ha lamentat Marzà.

D’ací, que els representants de Compromís han anunciat que “treballem en diferents iniciatives, per a evitar i plantar cara a estes multinacionals que deixen al carrer als nostres treballadors, i perquè els governs tant de la Generalitat Valenciana, com de l’Estat, moguen fitxa perquè els treballs es mantinguen en el nostre territori”.

“No podem permetre que els nostres treballadors, de les nostres comarques, es queden sense treball perquè les multinacionals com esta, abandonen la fabricació ací”, ha finalitzat Marzà.