Romero recorda que Compromís va sol•licitar 90.000 euros per a crear una ruta museística sobre les torres sentinella de la localitat però el PP ho ha rebutjat

El portaveu de Compromís critica l’alcalde per “no defendre en la Diputació els interessos del municipi, més encara que la Diputació té obligació de posar en valor la torre del ReI”
El portaveu de Compromís a Orpesa, Josep Lluis Romero, ha lamentat que el PP de la Diputació haja rebutjat les propostes de Compromís per a incloure inversions quasi 50 inversions noves per a 22 municipis de la província en els comptes de la corporació provincial per al 2015. En especial, Romero s’ha mostrat el seu malestar davant del rebuig de la proposta de Compromís d’invertir fins a 90.000 euros en la creació d’una exposició permanent d’història de les torres sentinella d’Orpesa i de la recuperació i posada en valor de la Torre del Rei de la localitat. “La millora de la torre del ReI no sols és una reivindicació d’Orpesa, que l’aprofitaria com a atractiu turístic, sinó que és una obligació de la Diputació, que és titular d’este edifici històric”, explica Romero.
A més el portaveu de Compromís en Orpesa ha “enlletgit” l’actuació de l’alcalde, Rafael Albert, el qual “no ha sabut defendre o no ha volgut defendre els interessos d’Orpesa en els pressupostos de la Diputació, a pesar d’haver-se incorporat fa poques setmanes com a diputat provincial”. En este sentit, Romero s’ha preguntat “de què ens servix tindre un diputat provincial d’Orpesa si no defén els interessos de la localitat davant del PP provincial”