Guardiola insta la Diputació a que contacte amb els ajuntaments abans de presentar els comptes per a la seua aprovació

Castelló, 12 novembre, 2023

“La participació dels municipis de la província de Castelló serà fonamental per a tindre uns pressupostos de la Diputació el més reals possibles”, ha explicat el diputat provincial de Compromís, David Guardiola, que veu “com s’acosta el moment de la futura aprovació dels comptes provincials per a l’any que ve, i el contacte amb les poblacions ha sigut mínim”.

Guardiola ha insistit que “els futurs pressupostos de la Diputació de Castelló han d’atendre les necessitats de tots els municipis de la província”, però “pensem que serà impossible atés que el govern provincial no s’ha posat en contacte amb la majoria dels municipis”, la qual cosa suposa que els comptes seran amb l’única mirada del govern provincial.

A més, “tampoc ha fet cap proposta als grups de l’oposició per a benefici de tots els municipis, ja que el nostre objectiu és la ciutadania, i la gent que viu a les nostres comarques, és l’única manera de fer-ho”, ha apuntat Guardiola, que espera la petició del govern provincial.

Compromís ja ha iniciat una ronda pels diferents municipis en els quals té representació per a “conéixer de primera mà les propostes municipals, i les necessitats que puguen tindre de la Diputació provincial”. Per això, “nosaltres no pensem que un pressupost s’haja de fer amb les idees d’un sol partit, sinó amb les demandes de tots els municipis, i sobretot, les necessitats de cadascun d’ells. Només així es podran elaborar uns pressupostos el més reals possibles, i sense discriminar ni a zones, ni comarques, ni tampoc localitats”, ha finalitzat Guardiola.