Xavier Trenco, el portaveu de Compromís a la Diputació, ha valorat la connexió aèria que unirà Sofia, la capital de Bulgària, amb l’aeroport de Castelló. L’anunci d’esta nova línia l’ha realitzada el president de la corporació provincial, Javier Moliner. Trenco ha afirmat que les connexions amb Romania com amb Bulgària “no crec que  porten turistes d’aquests països. En tot cas, els usuaris seran residents a Castelló que necessiten viatjar a les seues zones d’origen”.

El portaveu de Compromís ha insistit, en aquest sentit, que la nova connexió no sembla que haja de tenir grans repercussions en el sector turístic. El mateix opina de la connexió regular que hi ha entre Londres i Bristol.

Trenco ha reiterat que el model de turisme que propugna Compromís és el de la sostenibilitat i el d'”obrir noves oportunitats econòmiques als pobles de l’interior, que són els que més ho necessiten”. Per al diputat de Compromís sembla poc probable que una nova ruta aèria amb Bulgària els vaja a comportar beneficis econòmics.

——————————

Xavier Trenco, el portavoz de Compromís en la Diputació, ha valorado la conexión aerea que unirá Sofia, la capital de Bulgaria, con el aeropuerto de Castelló. El anuncio de esta nueva linia lo ha realizado elpresidente de la corporación provincial. Trenco ha afirmado que las conexiones con Rumania i Bulgaria “no creo que consigan de estos paises. En todo caso, los usuarios seran residentes en Castelló que necesitan viajar a sus zonas de origen”.

El portavoz de Compromís ha insistido, en este sentido, en que la nueva conexión no parece que vaya a tener grandes repercusiones en el sector turístico. Lo mismo opina de la conexión regular que hay entre Londres y Bristol.

Trenco ha reiterado que el modelo de turismo que propugna Compromís es el de la sostenibilidad y el de “abrir nuevas oportunidades económicas a los pueblos del interior, que son los que más lo necesitan”. Para el diputado de Compromís parece poco probable que una nueva ruta aérea les vaya a comportar beneficios económicos.