Trenco: «Ni els treballadors, ni els usuaris de la piscina Provincial es mereixen haver arribat a aquesta situació»

«Si es pensaven que anàvem a liquidar tants anys de mala gestió amb un tres i no res, estan molt enganyats. Ni els treballadors, ni els usuaris es mereixen haver arribat a aquesta situació». Així s’ha expressat el portaveu de Compromís a la Diputació durant el ple on s’ha ratificat la resolució del contracte de la piscina Provincial. Segons Trenco, «aquest ple és molt difícil, sobretot, per als 36 treballadors que fins ara estàvem treballant a la piscina del Pau Gumbau. Però l’única solució, o millor dit, l’única eixida que trobem és donar suport a la resolució del contracte i facilitar d’aquesta manera que les instal·lacions esportives estiguen obertes quan abans, millor».

El portaveu de Compromís a la Diputació ha lamentat que l’equip de govern del PP haja actuat «tard i malament». «Podran dir el que vulguen però si un usuari té cap problema amb la instal·lació no anirà a reclamar a l’empresa concessionària sinó a vostés. No poden acabar tant ràpid amb el tema», ha criticat Trenco. El diputat de Compromís també ha insistit en què «van dir que no tancarien de cap manera la piscina i no han complit.

Van dir que la piscina no ens costaria ni un euro i de moment, han hagut de posar-ne 118.000 per a que es puga contractar, amb caràcter temporal, una nova empresa. Han dit que esperen reobrir en setembre i ja veurem el que passarà». Per últim, Trenco ha subratllat que la principal preocupació del seu grup és «la defensa dels treballadors i dels usuaris. Per això pensem que aquest era un bon moment per a plantejar el futur de la instal·lació i del seu model de gestió. Però el PP vol mantindre’s en el passat».

————————-

Trenco: «Ni los trabajadores, ni los usuarios de la piscina Provincial se merecen haber llegado a esta situación»

«Si pensaban que íbamos a liquidar tantos años de mala gestión en un santiamén, están muy equivocados. Ni los trabajadores, ni los usuarios se merecen haber llegado a esta situación». Así se ha expresado el portavoz de Compromís en la Diputación durante el pleno donde se ha ratificado la resolución del contrato de la piscina Provincial. Según Trenco, «este pleno es muy difícil, sobre todo, para los 36 trabajadores que hasta ahora estaban trabajando en la piscina del Pau Gumbau. Pero la única solución, o mejor dicho, la única salida que encontramos es apoyar la resolución del contrato y facilitar de este modo que las instalaciones deportivas estén abiertas cuando antes, mejor».

El portavoz de Compromís en la Diputación lamentó que el equipo de gobierno del PP haya actuado «tarde y mal». «Podrán decir lo que quieran pero si un usuario tiene algún problema con la instalación no irá a reclamar a la empresa concesionaria sino a ustedes. No pueden acabar tan rápido con el tema», criticó Trenco.

El diputado de Compromís también ha insistido en que «dijeron que no cerrarían nunca la piscina y no han cumplido. Dijeron que la piscina no nos costaría ni un euro y de momento, hemos tenido que poner 118.000 para que se pueda contratar, con carácter temporal, una nueva empresa. Han dicho que van a reabrir en septiembre y ya veremos lo que pasará». Por último, Trenco ha subrayado que la principal preocupación de su grupo es «la defensa de los trabajadores y de los usuarios. Por eso pensamos que este era un buen momento para plantear el futuro de la instalación y de su modelo de gestión. Pero el PP quiere mantenerse en el pasado».