L’educadora Susanna Nicolau lidera una llista que inclou renovació i experiència amb representants de tots els sectors socials

L’educadora Susanna Nicolau encapçalarà la candidatura de Compromís per Almassora amb l’objectiu de “liderar el canvi de progrés del municipi”. “La nostra candidatura està preparada per governar i liderar el canvi a Almassora, el gir democràtic i participatiu que demana la ciutadania”, explica Nicolau.

Nicolau ha exercit durant l’actual legislatura com a responsable d’Educació en el grup municipal de Compromís i ha aconseguit consensos amb propostes com les beques per a escolars, la posada en marxa de l’autobús a l’UJI i nombroses iniciatives plantejades per Compromís. A més, forma part de l’executiva comarcal de Compromís de la Plana Alta.

El número dos de la candidatura l’ocupa Diana Belliure, veïna d’Almassora, que aporta “joventut i renovació” unit a un compromís per lluitar per millorar les oportunitats dels joves, un col·lectiu oblidat que ha patit més que cap les conseqüències de la crisi i la manca d’ofertes en el municipi “. Belliure, professora de Secundària, està compromesa amb el valencianisme progressista des de sempre i coneix de primera mà les problemàtiques del nostre sistema educatiu.

El número 3 de la candidatura de Nicolau l’assumeix Roger Beltrán, que ha exercit com a regidor de BLOC-Compromís a l’oposició durant dues legislatures i s’ha centrat en les propostes econòmiques, com les iniciatives per abaratir el preu de la piscina i rendibilitzar la instal·lació, així com en la campanya per impedir la pujada del preu de l’aigua, decretada pel PP. Treballa en l’administració de Justícia.
CANDIDATURA2

En la quarta posició anirà Amaya Gómez, actual regidora de Compromís, amb estudis de la branca sanitària i actualment cursant el Grau d’Infermeria. Gómez és molt coneguda per la continuada tasca que ha desenvolupat en defensa dels interessos dels veïns de la platja, així com per les propostes socials de millora de qualitat de vida ciutadana“.

CANDIDATURA3